13 oktober, de eerste editie van het Nenova IT Kenniscafé

Op woensdag 13 oktober opent het Nenova Kenniscafé voor het eerst haar deuren voor publiek. Wij nodigen u van harte uit, om samen met ons in de wereld van ‘Meldkamers & Brandveiligheid’ te duiken. Van 15:00 tot 17:00 organiseren we een interactieve sessie, waarin verschillende experts hun visie op brandbestrijding delen, en de rol die een meldkamer daarin speelt. Denk aan PSIM-systemen, brandmeldinstallaties, brandmeldingen, de sturing van incidentbestrijders vanuit een meldkamer en de wijze waarop deze bijdragen aan meer brandveiligheid in organisaties.

Tijdens eerdere sessies spraken onze eigen consultants over de menselijke aspecten in de meldkamer, crisismanagement en brandveiligheid. Dat laatste onderwerp bleek ook onder onze connecties zo populair, dat deze sessies ook veel interesse buiten onze organisatie opwekte. Daarom hebben we besloten de deuren van het Nenova Kenniscafé voor alle geïnteresseerde te openen.

Deze eerste editie staat onder leiding van Joost van Rees, Safety Security en Control Room consultant bij Nenova. Joost wordt bijgestaan door twee brandveiligheidsexperts, namelijk Sander Hesseling en Johan Both. Sander is expert in het domein van incident- en brandbestrijding. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de eRIC. Het multidisciplinaire vakevenement voor rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing. Johan Both is Accountmanager bij Beveco Gebouwenautomatisering en is gespecialiseerd in (brand)managementsystemen. Tevens is hij commissielid van de werkgroep NEN-2535 en docent geïntegreerde systemen bij Avans+.

Wij hopen u te mogen ontvangen op ons kantoor in Arnhem. Dus bent u geïnteresseerd? Zet 13 oktober alvast dikgedrukt in uw agenda en meld u aan via het aanmeldformulier hieronder. De deelname is kosteloos.

Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen rondom het Nenova IT Kenniscafé.

INFORMATIE
Nenova Kenniscafé – Meldkamers & Brandveiligheid
Locatie: Willemsplein 46, Arnhem
Datum: 13 oktober 2021
Aanvang: 15:00 (tot 17:00)
Netwerkmoment: 17:00 tot 18:00
Parkeren: parkeren op eigen gelegenheid
Kosten: gratis

Fout: Contact formulier niet gevonden.