Legian, dé nieuwe ICT-partner in het Nenova IT ecosysteem

Vanaf donderdag 15 april mogen we Legian officieel verwelkomen als nieuwe partner binnen het Nenova ecosysteem. Dit partnerschap versterkt onze dienstverlening, zorgt voor meer kennisdeling en is een belangrijke stap in het verder innoveren van de safety, security en control room markt. Bij Nenova willen we samen innoveren en samen creëren. Deze samenwerking zal zonder enige twijfel een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het behalen van deze doelen. 

Legian is een onafhankelijke ICT-kennispartner en levert diensten op het gebied van Infrastructuur, Cyber Security en Business & IT Alignment. Met ruim 150 specialisten adviseert en begeleiden zij organisaties bij vraagstukken op het snijvlak van ICT en organisatie. Legian werkt voor organisaties om de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van hun ICT-omgevingen naar een hoger plan te tillen.

Remco Reijm, één van de founders van Nenova: “Legian heeft de kennis en kunde in huis om onze klanten te ondersteunen op het gebied van ICT en Cyber Security. Het meldkamerdomein is een complexe markt waarin beschikbaarheid en betrouwbaarheid van levensbelang zijn. Het falen van meldkamersystemen kan in de praktijk zorgen voor levensbedreigende situaties. Door de ondersteuning van Legian kunnen wij onze klanten de zekerheid bieden dat hun safety en security omgevingen betrouwbaar genoeg zijn om deze dreigingen het hoofd te bieden.”

Naast de expertise van Legian zien we ook een belangrijke culturele fit. Legian staat voor samenwerking op basis van vertrouwen, deskundigheid en loyaliteit. Gezamenlijk op basis van kennis en ervaring, innovatie en kwaliteit leveren. Duurzame relaties opbouwen met partners en het optimaal faciliteren van onze klanten. Onderwerpen die ook binnen Nenova centraal staan en essentieel zijn om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen.

Wij danken Legian voor het vertrouwen en zijn trots dat zij zich aan willen sluiten als partner binnen het Nenova ecosysteem .

“Together we Innovate”