Nenova als innovatiepartner aanwezig op de VBN Security Summit 2021

Op 18 november komen honderden security professionals naar de Rijtuigenloods in Amersfoort. Dan organiseert de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN) haar Security Summit. Hier komen beveiligingsprofessionals uit heel Nederland bij elkaar, om zich te laten informeren over de laatste stand van zaken in de Beveiligingssector.

Nenova IT zal aanwezig zijn als innovatiepartner. In onze ogen een logische stap voor een organisatie, waarvan haar bedrijfsnaam een anagram is van Innovate 😉. Wij zullen op deze dag onze dienstverlening en innovaties presenteren aan de aanwezige professionals. Ook onze partners Bavak Beveiligingsgroep BV en Entelec Control Systems zijn als innovatiepartner aanwezig op deze beurs.

Op onze stand lichten wij toe, hoe wij organisaties begeleiden en adviseren bij de keuze voor een safety, security of control room management platform, zoals PSIM- en SMS-oplossingen. Wij ondersteunen bij procesimplementatie en -optimalisatie en het functioneel beheer van deze platformen. Ook vertellen wij u graag, hoe u door slim datagebruik de stap kunt zetten naar informatiegestuurd beveiligen. O.a. door het gebruik van realtime en predictive analystics en -dashboarding.

Een van onze innovaties is het volwassenheidsmodel voor meldkamers, dat wij samen met onze partners hebben ontwikkeld. Met dit model wordt onafhankelijk het niveau van een meldkamer bepaald en bieden wij een ontwikkelperspectief om deze door te laten groeien naar een hoger volwassenheidsniveau.

Nenova IT is dé onafhankelijke partner in de wereld van safety, security & control rooms. Bent u benieuwd naar ons verhaal?

Wij heten u graag welkom op onze stand tijdens de VBN Security Summit!