Gezocht afstudeerstagiair(e) – Safety, Security & Control Rooms (HBO/WO)

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van uitdagende en complexe veiligheidsvraagstukken op het gebied van safety, security en control rooms? Ben jij opzoek naar een stage in een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf? Een organisatie die zich inzet om de veiligheid in Nederland naar een hoger niveau te tillen, door het gebruik van moderne technieken en innovatieve oplossingen? Dan ben je bij Nenova IT aan het juiste adres. Wij zijn namelijk opzoek naar een afstudeerstagiair(e) die ons team vanaf januari/februari wil komen versterken.

Wat ga je doen?

Wij dagen je uit om een interessant veiligheidsvraagstuk te onderzoeken, gericht op meldkamerorganisaties en met de nadruk op safety- en securityprocessen. Wij zijn geen keiharde IT’ers maar slaan samen met onze klanten en partners de brug tussen mens, organisatie en technologie, waarin wij zelf steeds een centrale positie en verbindende rol innemen. Je zal je voornamelijk richten op de wijze waarop technologische middelen ingezet kunnen worden om bedrijven en instanties vooruit te helpen in de ontwikkeling van hun veiligheids- en meldkamerorganisatie. Wij zien informatiemanagement als een cruciaal onderdeel van deze ontwikkelingen. Bij ons ga je onderzoek doen in één van de volgende onderzoeksrichtingen:

 • Hoe kunnen onze klanten technologie inzetten om onderbezetting en personeelstekorten binnen hun veiligheidsorganisatie te bestrijden?
 • Hoe kunnen meldkamermedewerkers zoals: beveiligers, operators en centralisten op slimme manieren getraind en opgeleid worden voor het werken met

Waarom stage lopen bij Nenova IT?

 • Je bent onderdeel van een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf.
 • Je bent onderdeel van een gezellig, informeel en enthousiast team.
 • Wij zijn LIEF (Onze kernwaarden zijn Lef, Innovatie, Ervaring & FUN).
 • Je doet ervaring op in een toekomstbestendige en snelgroeiende veiligheidsdiscipline.
 • Ons kantoor is gunstig gelegen, op slechts een paar minuten lopen van Station Arnhem Centraal.
 • Je maakt niet alleen kennis met onze eigen organisatie maar ook met die van onze unieke klanten.
 • Je werkt hybride. Woensdag en vrijdag zijn onze vaste kantoordagen, hiernaast heb je de vrijheid om thuis of op kantoor te werken.

Wij zijn opzoek naar jou als je:

 • Een gedreven, leergierige en enthousiaste afstudeerstagiaire bent.
 • Zelfstandig bent en het fijn vindt om af en toe thuis te kunnen werken.
 • Assertief bent en een echte teamspeler.
 • Een passie voor veiligheid hebt en daarnaast geïnteresseerd bent in innovatie en technologie.
 • Een opleiding Integrale Veiligheidskunde, Security Management, Veiligheidswetenschappen of een vergelijke opleidingsrichting op HBO/WO niveau volgt.

Nenova IT

Nenova is dé onafhankelijke consultancy partij in de safety, security en control room markt. Wij adviseren en begeleiden bedrijven en instanties bij de organisatie van hun safety, security en meldkamerprocessen. Hierbij focussen wij ons voornamelijk op platformen zoals PSIM’s (Physical Security Management Systems) en SMS (Security Management Systems). Wij zijn de functionele expert van de meldkamerapplicaties van toonaangevende leveranciers in de branche en leggen de verbinding tussen deze technologie, de organisatie en de gebruikers. Wij zijn voornamelijk actief bij musea, ziekenhuizen, universiteiten en diverse overheidsinstanties.

Is deze stageplaats jou op het lijf geschreven?

Ben jij het veiligheidstalent,  met interesse in meldkamers, dat ons de komende maanden komt versterken? Neem dan contact op met Remco Reijm via remco.reijm@nenova.nl of +31642270058. Remco geeft je graag meer informatie over onze organisatie en deze unieke stageplaats. Zijn we na de stageperiode allebei tevreden over de samenwerking? Dan staan we zeker ook open voor een langere samenwerking en wie weet wordt je wel een vast onderdeel van ons team.

Nenova IT – Together we Innovate – Safety Security & Control Rooms