Tweede sessie ‘Vrienden van Nenova’ opnieuw een groot succes!

Op woensdag 20 oktober vond de tweede editie van de ‘Vrienden van Nenova’ plaats. Het platform waarin wij kennis, ervaring en expertise delen met experts uit de wereld van safety, security en control rooms. In dit artikel werpen we een terugblik op wederom een succesvolle bijeenkomst.

Uitbreiding ‘Vrienden van Nenova’

Met trots kunnen wij aankondigen dat we een aantal nieuwe ‘Vrienden’ mogen verwelkomen tot dit gezelschap. Naast Marien van Wijngaarden, Marc Menkhorst en Thimo Keizer mogen wij nu onder andere ook Arjen Appelman welkom heten als nieuwe ‘Vriend van Nenova’.

Arjen Appelman is een onafhankelijke adviseur voor beveiligingsvraagstukken. Arjen werkt vanuit zijn adviesbureau AES Consultancy BV voor opdrachtgevers binnen de zorg, onderwijs, openbaar vervoer en de overheid. Naast zijn advieswerkzaamheden publiceert Arjen boeken en artikelen en geeft regelmatig workshops. Van 2014 tot 2016 was Arjen Security Professional van het Jaar.

Door deze samenwerkingen kunnen wij inspelen op specifieke behoeftes en vraagstukken van onze opdrachtgevers. Door onze krachten te bundelen kunnen we een oplossing bieden voor ieder vraagstuk.

Gastsprekers Jeroen Harmsen & Niek van Den Hout

Daarnaast willen we Jeroen Harmsen en Niek van den Hout van Nedap bedanken. Zij waren tijdens deze sessie als gastsprekers aanwezig en hebben hun design en 2D modelling tool voor security professionals gepresenteerd, genaamd ‘Nedap Security Atlas’ Zij zeggen hier zelf het volgende over:

“Bij Nedap zijn wij gepassioneerd door technologie en hoe het mensen kan helpen succesvoller en gelukkiger te worden in hun professionele leven. Ten aanzien van security voorzien wij een wereld waar security ondersteunend is aan de business. Hier nemen security professionals het voortouw, gebruikmakend van heldere security governance, verkennen zij risico’s en scenario’s, samen met de business. Wij geloven dat als aangetoond wordt dat security alles onder controle heeft, de organisatie rust vind om volledig te focussen op hun primaire activiteiten. Wij facilitairen dit proces waarmee security kan vertrouwen op goede tooling en op goede modellen.”

Interesse in de Vrienden van Nenova?

Bent u benieuwd naar het ‘Vrienden van…’ concept en wat we hiermee voor elkaar kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons op via info@nenova.nl of 026 203 1203. Uiteraard kunt u ook één van onze consultants benaderen. Die vertellen u graag meer over de meerwaarde van dit concept voor u als klant. Want wij zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen innoveren en Nederland een stukje veiliger kunnen maken.

‘Together we Innovate’